Συνεδρία 5: Τροφική αλλεργία

Feb 19, 2022

12:00

1h 30m


Προεδρείο:

Τ. Καψάλη, Σ. Φεσσάτου


Ομιλίες:

Εισαγωγή τροφών και η σχέση της με την πρόληψη ή ανάπτυξη αλλεργίας
– Σ. Σαββατιανός

Τροφική αλλεργία και έκζεμα – πότε ελέγχουμε, πως αξιολογούμε και πως χειριζόμαστε
– Δ. Πετράκης

Το εύρος των μηχανισμών των ανεπιθύμητων αντιδράσεων σε τροφές, και πως επηρεάζει το χειρισμό τους
– Γ. Κωνσταντίνου

Copyright 2020. All rights reserved | Created by your-website.gr